Besam mbyllës mekanik i dyerve

Për të siguruar funksionimin e dyerve klasike apo të sigurimit, është e rëndësishme që dera të jetë e mbyllur. Assa Abloy - Besam mbyllësit ofrojnë një varg të gjerë produktesh të mbylljes, si për derë të vogël, të rëndë apo të madhe , si dhe mbyllës për dyert e kundërzjarrit.

Mbyllësit për derë janë pjesë përbërëse të shumë objekteve zyrtare dhe private.

Assa Abloy - Besam mbyllësit mund të vendosen në të gjitha llojet e dyerve njëkrahore dhe dyerve dykrahore.

 

Për të siguruar funksionimin e dyerve klasike apo të sigurimit, është e rëndësishme që dera të jetë e mbyllur. Assa Abloy - Besam mbyllësit ofrojnë një varg të gjerë produktesh të mbylljes, si për derë të vogël, të rëndë apo të madhe , si dhe mbyllës për dyert e kundërzjarrit.

Mbyllësit për derë janë pjesë përbërëse të shumë objekteve zyrtare dhe private.

Assa Abloy - Besam mbyllësit mund të vendosen në të gjitha llojet e dyerve njëkrahore dhe dyerve dykrahore.

Механички затворачи на врати

Specifikime teknike më shumë mund të gjenden në linkun e mëposhtëm: Specifikime teknike

 

Publish modules to the "offcanvs" position.