PRODHIME

ASSA ABLOY SL500

ASSA ABLOY SL500

Dera është e drejtuar në mënyrë mikroprocesorike dhe e pajisur me sensorë për hapje automatike, fotoqeliza të sigurisë, bravë elektromekanike, këmbyes me komandë

ASSA ABLOY TELESCOP

ASSA ABLOY TELESCOP

Dera është e drejtuar në mënyrë mikroprocesorike dhe e pajisur me sensorë për hapje automatike, fotoqeliza të sigurisë, bravë elektromekanike, këmbyes me komandë

ASSA ABLOY HERMETIC

ASSA ABLOY HERMETIC

Dyert hermetike rrëshqitëse janë projektuar për objekte që kërkojnë nivele të larta të higjienës, kontrollim të presionit si dhe komoditet. Në shumicën e rasteve këto dyer janë të instaluara në sallat e operacionit në spitale për shkak se ato janë anti-bakteriale.

ASSA ABLOY КРИЛНА

ASSA ABLOY КРИЛНА

Roto-dera automatike 3-krahore dhe 4-krahore paraqet kulm në teknologjinë e grupeve të dyerve. Sistemi për mirëmbajtjen e temperaturës (perdeja ajrore) mundëson kursim të madh të energjisë elektrike dhe ...

ASSA ABLOY ПОЛУКРУЖНА

ASSA ABLOY ПОЛУКРУЖНА

Двокрилна автоматска врата која има најголеми прегради во однос на нејзиниот дијаметар, каде поради овие карактеристики ја прави идеална за употреба во трговски центри.

ASSA ABLOY КРУЖНА

ASSA ABLOY КРУЖНА

Besam CMD dera gjysëmrrethore rëshqitëse mundëson hyrje në objekt me dizajn tre-dimenzional që i jep objektit një elegancë dhe dekor të jashtëzakonshëm si dhe funksionalitet të lartë.

Mbyllës mekanik i dyerve

Mbyllës mekanik i dyerve

Për të siguruar funksionimin e dyerve klasike apo të sigurimit, është e rëndësishme që dera të jetë e mbyllur. Assa Abloy - Besam mbyllësit ofrojnë një varg të gjerë produktesh...