Автоматски лизгачки врати за вашите бизнис објекти

ASSA ABLOY - шведскиот глобален лидер во системи за автоматски врати

ЗА EURODOOR KOM

македонска компанија која се занимава со автоматизација на секакви видови на влезови и нудиме и инсталираме модели на автоматски ротирачки врати како и лизгачки врати според вашите потреби и намени

МОБИЛНОСТ

Препознатливи по нашата мобилност, со брза и квалитетна достава на нашите автоматски врати и системи во предвидениот рок низ цела Македонија

ТЕХНИЧКА ПОДРШКА

Нашите системи и автоматски врати се вградени со најнови технологии за беспрекорна работа за кои добивате потполна техничка подршка во секое време

24/7 СЕРВИС

Доколку се појави дефект во врска со некој од нашите системи кој е инсталиран, тој дефект ќе биде отстранет во најкраткиот можен рок со услугата која ја нудиме 24/7 

ЕКОЛОШКИ ПРОИЗВОДИ

ASSA ABLOY автоматските врати со своите иновативни решенија и интелегентни системи штедат електрична енергија

СЕРТИФИКАТИ

Сите автоматски врати од ASSA ABLOY се произведени во Европската унија и со тоа ги имаат сите соодветни европски сертификати на квалитет, и тоа: CE, EAN, GS и TUV

ПРИМЕНА

Голема листа на автоматски врати за секаква примена во вашите бизнис објекти, маркети, банки, болници, хотели, казина, бензински пумпи, јавни установи...

Што правиме

Дел од нашите производи монтирани во Македонија

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
За повеќе информации испратете ни порака со вашите прашања...