МОДЕЛИ НА ВРАТИ

ASSA ABLOY SL500

ASSA ABLOY SL500

Со дополнително затворање (Besam TightSeal), и одржлив режим на работа, овој модел нуди и интелигентна ширина на отворање на вратите во зависност од сообраќајот како и вграден временски тајмер за подесување според вашите потреби.

ASSA ABLOY ТЕЛЕСКОП

ASSA ABLOY ТЕЛЕСКОП

Кај овој модел можете да подесувате брзината на отворање и затворање како и ширина на отворање и времетраење на отвореноста. Во позиција заклучено е овозможено дополнително далечинско отворање со помош на картица, оддајници.

ASSA ABLOY HERMETIC

ASSA ABLOY HERMETIC

Assa Abloy Hermetic моделот е наменет за употреба каде треба да се исполнат чисти хигиенски услови, како што се: медицински установи, објекти за преработка на храна, лабаратории и сл.

ASSA ABLOY КРИЛНА

ASSA ABLOY КРИЛНА

Assa Abloy SW100 е модел дизајниран со високи интелигентни функции. Безбедно, сигурно и тивко работење го прават идеален избор за употреба во здравствени установи, станбени, бизнис и јавни објекти.

ASSA ABLOY ПОЛУКРУЖНА

ASSA ABLOY ПОЛУКРУЖНА

Двокрилна автоматска врата која има најголеми прегради во однос на нејзиниот дијаметар, каде поради овие карактеристики ја прави идеална за употреба во трговски центри.

ASSA ABLOY КРУЖНА

ASSA ABLOY КРУЖНА

Assa Abloy кружниот CMD модел на автоматска функционална врата со можност за креирање на 3 или 4 прегради, која на самиот влез и дава елегантен и декоративен изглед при тоа зачувајќи ја нејзината фунционалност.

ASSA ABLOY SL500 SLIM

ASSA ABLOY SL500 SLIM

Автоматската врата ASSA ABLOY SL500 SLIM дополнително е опремена со безбедносни фотокелии кои што ја дознаваат секоја препрека меѓу вратните крила и веднаш ја менуваат насоката на движење.

Механички затвaрач

Механички затвaрач

Besam затворачите нудат широка палета на производи на затворачи за врати, како за мала врата, тешка или голема врата, како и затворачи за противпожарни врати.