Assa Abloy Telescop

Tipi i operatorit Assa Abloy Unislide T projektuar posaçërisht për objektet publike, shumë i sigurtë, komplet me sllajde, kapakë të brendshme si dhe lateral, udhëzues, aktivatorë-radarë detektorë të lëvizjes modern, bravë elektomagnetike, këmbyes funksional me 5 mënyrat e operimit, fotoqeliza e sigurisë në zonën e mbylljes, ndërhyrja e fuqisë së baterisë në rast të një ndërprimi të rrjetit të energjisë, komplet me instalim, programim sipas rregulloreve në fuqi.

Dera është e drejtuar në mënyrë mikroprocesorike dhe e pajisur me sensorë për hapje automatike, fotoqeliza të sigurisë, bravë elektromekanike, këmbyes me komandë (operacion automatik në regjimin e verës dhe dimrit , vetëdalje, vazhdimisht hapur, kyçur) me vazhdimin e shpejtësisë së hapjes dhe mbylljes, gjerësia e hapjes dhe kohëzgjatja e hapjes. Në pozicionin e kyçur është mundësuar hapje individuale me kontroll të largët me ndihmë të tastierës me kode, kartelës ... Dera është e pajisur me një sistem akumulatori të sigurisë për hapje të njëherëshme në rast të humbjes të energjisë elektronike.

Mikroprocesori ka të integruar një mjet për vetë-vëzhgimqë gjen dhe korrigjon sinjalet e parregullt, kështu që dera vazhdon të punojë pa ndërpryer. Pogoni Besam Unislide pajis një mjet detektori për tym dhe/ose alarm zjarfikës.

Dera është e pajisur me fotoqeliza të sigurisë që shikojnë çdo pengesë në mes të krahëve të derës dhe menjëherë ndryshojnë drejtimin e lëvizjes. Kur pengesa do të hiqet dera vazhdon të funksionojë normalisht.

Modele:

 • Assa Abloy Unislide T1 - kryerje e dykrahtë me hapje të majtë apo të djathtë
 • Assa Abloy Unislide T2 - kryerje katërkrahëse

Pajisjet standarde:

 • bartës me pogon
 • elektronikë

 •  

  maskë
 • këmbyes me komandë

 •  

  hapje mekanike e derës
 • sensorë për prezencë

 •  

  fotoqeliza
 • bravë elektromekanike,

 •  

  qelq i sigurisë 10mm

Specifikimet teknike:

 • Furnizimi me energji elektrike: 230 V, 50 Hz • Fuqia: maks. 250 W
 • Intervali kohor i hapjes: 0-60 sekonda

 •  

  Temperatura e punës: -20 * C deri në +50 * C
 • Pesha maksimale maksimum Unislide T - 2/75 kg për krah

 •  

  Pesha maksimale maksimum Unislide T - 1/100 kg për krah
 • Shpejtësia e hapjes së derës: 0,3-1,4 m / s

 •  

  Gjerësia e hapjes të ndritës prej 1000mm - 3990mm për dyer të dykrahtë (UniSlide T-1)
 • Gjerësia e hapjes të ndritës prej 1600mm - 4000mm për dyer katërkrahëse (Unislide T - 2)

Specifikimet teknike më shumë mund të gjeni në linkun e mëposhtme: Specifikimet teknike

Publish modules to the "offcanvs" position.