Assa Abloy Hermetic – Clean Room

Dyer rrëshqitëse hermetike
Dyert hermetike rrëshqitëse janë projektuar për objekte që kërkojnë nivele të larta të higjienës, kontrollim të presionit si dhe komoditet. Në shumicën e rasteve këto dyer janë të instaluara në sallat e operacionit në spitale për shkak se ato janë anti-bakteriale.

 

Dyer rrëshqitëse hermetike


Dyert hermetike rrëshqitëse janë projektuar për objekte që kërkojnë nivele të larta të higjienës, kontrollim të presionit si dhe komoditet. Në shumicën e rasteve këto dyer janë të instaluara në sallat e operacionit në spitale për shkak se ato janë anti-bakteriale.

Besam Hermetic - Clean Room

Modele nga ky lloj të derës:
- Assa Abloy – Hermetik L kryerje njëkrahore në hapje të majtë
- Assa Abloy – Hermetik R kryerje njëkrahore në hapje të djathtë

PËRSHKRIMI TEKNIK

  • Furnizimi me energji elektrike: 120 V AC -10% deri 240 V AC +10%, 50/60 Hz
  • Fuqia: maks. 250 W
  • Intervali kohor i hapjes: 0-60 sekonda
  • Temperatura e punës: -20 * C deri në +50 * C
  • Pesha maksimale e krahut 200 kg
  • Shpejtësia e hapjes së derës: 0,7 m / s
  • Gjerësia e hapjes të ndritës prej 800 mm deri në 2500 mm

Specifikimet teknike më shumë mund të gjeni në linkun e mëposhtme: Specifikimet teknike

Publish modules to the "offcanvs" position.