Assa Abloy Derë Krahore

PowerSwing është i tipit më të ri të automatit për hapje krahore të prodhuesit suedez BESAM. Dizajn të veçantë dhe përfshin hapësirë të vogël. Pogoni elektrik është i përshtatshëm për të gjitha llojet e dyerve, sidomos për dyer të rënda kur është e nevojshme për të automatizuar. Ka mundësi për instalim jashtë sepse është rezistent ndaj kushteve specifike atmosferike, si dhe për instalimin brenda në ndërtesat publike (spitale, ndërtesa, hotele, qendra tregtare). Sistemi është i thjeshtë për të vepruar nëpërmjet çelsit kryesor të Komandës, të vendosura krahas derës si dhe në rast nevoje në dhomën e komandës. Sinjal për të hapur derën ofron një detektor radar.

 

Ka dy variante të këtyre dyerve automatike si :

- PULL-automat që e heq derën.
- PUSH-automat që e shtyn derën

 

Përshkrimi teknik i derës:

 

  • Furnizimi me energji elektrike reciprokisht 220 V me harxhim maksimum 230W
  • Pesha e rekomanduar prej 250 KG për krah
  • Gjerësia e hapjes në maksimale për krah 1600mm
  • Shpejtësia e hapjes deri në 1,4 m / s
  • Koha e mbajtjes në pozicion të hapur 0-60sekundi
  • Temperatura e punës prej -20 deri në +50 ° C, lagështi 5% -85%
  • Në varësi nga hapësira mund të jetë kryerje njëkrahore ose kryerje dykrahore.

 

Specifikimet teknike më shumë mund të gjeni në linkun e mëposhtme: Specifikimet teknike

Publish modules to the "offcanvs" position.