Info EURODOOR KOM

Ne jemi kompani maqedonase që merret me automatizimin e inputeve. Firma Eurodoor në funksionimin e saj shumë-vjeçar mund të lëvdohet si një emër sinonim për dyer automatike në Maqedoni, prapa të cilës qëndron edhe referenca tonë.

Kompania posedon stafin profesional që mund të zgjidhi çdo sfidë, duke siguruar kusht zbatimi i zgjidhjeve moderne të avancuara teknike për përdorim afatgjatë të produkteve tona.

Ne kemi prodhuar më shumë se 730 dyer në vendin tonë dhe jashtë vendit. Ne ofrojmë shitje, instalim dhe shërbim servisi 24 orë për dyert automatike.

Jemi përfaqësues të kompanisë suedeze Besam, e cila është prodhues kryesor i dyerve automatike në botë. Kemi vendosur më detaisht të prezantojmë programin të prodhuesit dhe shërbimet që ju ofron kompania jonë.


Besam është kompani suedeze, e cila meret me zhvillimin dhe prodhimtarinë e dyerve automatike dhe pogoneve. Për shkak se kompania Besam vetë i zhvillon dhe prodhon komponentet për dyer, garanton kualitetin dhe funksionimin e sigurt të produkteve të tyre. Në programin e prodhimtarisë të tyre ekzistojnë disa lloje të dyerve automatike, si rrëshqitëse, tundëse, krahore, këthyese, të cilat janë të adaptueshme për çdo lloj të inputeve (hyrjeve) ose parainputeve (parahyrjeve). Të gjitha dyert janë të përshtatshëm me ngjyra dhe dimenzione siapas kërkesës së klientit, të pajisura me elektronikë moderne, startere automatik dhe sisteme moderne të sigurisë.

Автоматски врати во Македонија

Pse kompania jonë

Kompania jonë gjithashtu posedon :

  • Ekipet mobile të instaluesve dhe serviserëve të trajnuar posaçërisht
  • Automjete për dorëzim, furgonë dhe automjete për servis
  • Depo të madh për pjesë origjinale të këmbimit për të gjitha produktet tona
  • Mbështetje e plotë bashkëkohore të shërbimit teknik për të gjithë blerësit tanë të tanishëm dhe të ardhshëm
  • Shërbimi 24/7/365