Besam Telescop

Dera është e drejtuar në mënyrë mikroprocesorike dhe e pajisur me sensorë për hapje automatike, fotoqeliza të sigurisë, bravë elektromekanike, këmbyes me komandë (operacion automatik në regjimin e verës dhe dimrit , vetëdalje, vazhdimisht hapur, kyçur) me vazhdimin e shpejtësisë së hapjes dhe mbylljes, gjerësia e hapjes dhe kohëzgjatja e hapjes. Në pozicionin e kyçur është mundësuar hapje individuale me kontroll të largët me ndihmë të tastierës me kode, kartelës ... Dera është e pajisur me një sistem akumulatori të sigurisë për hapje të njëherëshme në rast të humbjes të energjisë elektronike.

Mikroprocesori ka të integruar një mjet për vetë-vëzhgimqë gjen dhe korrigjon sinjalet e parregullt, kështu që dera vazhdon të punojë pa ndërpryer. Pogoni Besam Unislide pajis një mjet detektori për tym dhe/ose alarm zjarfikës.

Dera është e pajisur me fotoqeliza të sigurisë që shikojnë çdo pengesë në mes të krahëve të derës dhe menjëherë ndryshojnë drejtimin e lëvizjes. Kur pengesa do të hiqet dera vazhdon të funksionojë normalisht.

Modele:

 • Besam Unislide T1 - kryerje e dykrahtë me hapje të majtë apo të djathtë
 • Besam Unislide T2 - kryerje katërkrahëse

Pajisjet standarde:

 • bartës me pogon
 • elektronikë

 •  

  maskë
 • këmbyes me komandë

 •  

  hapje mekanike e derës
 • sensorë për prezencë

 •  

  fotoqeliza
 • bravë elektromekanike,

 •  

  qelq i sigurisë 10mm

Specifikimet teknike:

 • Furnizimi me energji elektrike: 230 V, 50 Hz • Fuqia: maks. 250 W
 • Intervali kohor i hapjes: 0-60 sekonda

 •  

  Temperatura e punës: -20 * C deri në +50 * C
 • Pesha maksimale maksimum Unislide T - 2/75 kg për krah

 •  

  Pesha maksimale maksimum Unislide T - 1/100 kg për krah
 • Shpejtësia e hapjes së derës: 0,3-1,4 m / s

 •  

  Gjerësia e hapjes të ndritës prej 1000mm - 3990mm për dyer të dykrahtë (UniSlide T-1)
 • Gjerësia e hapjes të ndritës prej 1600mm - 4000mm për dyer katërkrahëse (Unislide T - 2)

Specifikimet teknike më shumë mund të gjeni në linkun e mëposhtme: Specifikimet teknike

Klientët e ardhshëm

Клиенти Eurodoor Битола

Ne jemi të përkushtuar për të ofruar klientëve tanë prodhimet më të mira në treg, si dhe mbështetje të shkëlqyeshme. Qëllimet tona kryesore janë:

 • Për të prodhuar produkte me cilësi të lartë të cilat janë të dobishme, të fuqishme dhe të teknologjisë së avancuar.
 • Për të siguruar shërbime profesionale, të shkëlqyeshme dhe të shpejta për të gjithë klientët tanë.
 • Për të lëvizur në treg përpara me çmimet konkurruese, shërbime të lartë dhe inovacione.

 

Eurodoor në Facebook

Nëse dëshironi të hapni derën të tjerëve, ju duhet të jeni një hap para tyre

Dyer rotuese automatike, dyer rrëshqitëse dhe perde ajëri janë prodhime për zgjedhje komplete të hyrjes.

 
MOBILIZIM
Dorëzim të shpejtë të të gjitha llojeve të dyerve rrëshqitëse si dhe instalimin në të gjithë Maqedoninë.
 
 
MBËSHTETJE TEKNIKE
Mbështetje bashkëkohore të plotë teknike për të gjithë klientët tanë të tanishëm dhe të ardhshëm.
 
 
SERVICE 24/7
Shërbim të servisit 24/7/365 për të gjitha llojet e dyerve automatike në çdo kohë mbarë Maqedonisë.