Lista e klientëve

Në këtë faqe ju mund të shihni pjesë të listës së referencës që kompania jonë ka bërë në periudhën e fundit, lista ndryshon rregullisht, kështu që kjo faqe duhet periodiskisht të vizitohet. Shpresojmë se kjo listë do të ndikojë pozitivisht te ju, në rast të keni nevojë për të bashkëpunuar me ne.

Kjo referencë gjithashtu flet për kualitetin që ne ofrojmë.

REFERENCA:

 • Stopanski Bankat SHA Shkup (Zyra Qendrore dhe degët në të gjithë Maqedoninë)
 • Halk Banka SHA Shkup (Qendra dhe degë në Maqedoni)
 • Stopanska Banka SHA Manastir
 • Pompa të benzinës Luk Oil
 • Pucko - petrol
 • Okta
 • Hit - Oil
 • Vero - merketet
 • One Telekom Slovenije Group celular
 • Apeks - kasinot
 • Horizont - bastoret
 • Tediko - marketet
 • Tineks - marketet
 • Zhito - marketet
 • KAM - marketet
 • Tehnomarket
 • Neptun
 • Ramstor - Tetovë
 • Spitali Klinik - Manastir
 • Spitali Plodnost - Medika Manastir
 • Spitali i përgjithshëm qytetar "8-të shtator" - Shkup
 • Birraria e Prilepit
 • Hotel Epinal Le Grand Kazino
 • Stacioni i Autobusëve - Manastir
 • Komuna e Manastirit
 • Komuna e Gostivarit
 • Komuna e Prilepit
 • Komuna e Kavadarcit
 • Qendra Tregtare - Dellçevë
 • Hotele nëpër Maqedoni

Si dhe një numër të marketeve të tjerë, pompat e benzinës dhe ndërtesa publike.

 

Klientët e ardhshëm

Клиенти Eurodoor Битола

Ne jemi të përkushtuar për të ofruar klientëve tanë prodhimet më të mira në treg, si dhe mbështetje të shkëlqyeshme. Qëllimet tona kryesore janë:

 • Për të prodhuar produkte me cilësi të lartë të cilat janë të dobishme, të fuqishme dhe të teknologjisë së avancuar.
 • Për të siguruar shërbime profesionale, të shkëlqyeshme dhe të shpejta për të gjithë klientët tanë.
 • Për të lëvizur në treg përpara me çmimet konkurruese, shërbime të lartë dhe inovacione.

 

Prodhime për mileniumin ri

Лизгачки врати Eurodoor

Dyer automatike rotuese, dyer rrëshqitëse dhe perde ajri janë prodhime për zgjidhje komplete të hyrjes. Të gjitha produktet dhe shërbimet janë mbështetur nga mbi 10 vjet përvojë të inxhinierisë dhe pasuri e ekspertizës ndërkombëtare.

 

Eurodoor në Facebook

Nëse dëshironi të hapni derën të tjerëve, ju duhet të jeni një hap para tyre

Dyer rotuese automatike, dyer rrëshqitëse dhe perde ajëri janë prodhime për zgjedhje komplete të hyrjes.

 
MOBILIZIM
Dorëzim të shpejtë të të gjitha llojeve të dyerve rrëshqitëse si dhe instalimin në të gjithë Maqedoninë.
 
 
MBËSHTETJE TEKNIKE
Mbështetje bashkëkohore të plotë teknike për të gjithë klientët tanë të tanishëm dhe të ardhshëm.
 
 
SERVICE 24/7
Shërbim të servisit 24/7/365 për të gjitha llojet e dyerve automatike në çdo kohë mbarë Maqedonisë.