Besam Unislide

Tipi i operatorit BESAM UNISLIDE - 2 (prodhimi suedez) projektuar posaçërisht për objektet publike, shumë i sigurtë, komplet me sllajde, kapakë të brendshëm si dhe lateral, udhëzues, aktivatorë-radarë detektorë të lëvizjes modern, bravë elektomagnetike, këmbyes funksional me 5 mënyrat e operimit, fotoqeliza e sigurisë në zonën e mbylljes, ndërhyrja e fuqisë së baterisë në rast të një ndërprimi të rrjetit të energjisë, komplet me instalim, programim sipas rregulloreve në fuqi.

Lexo ma: Besam Unislide

Besam SL500

Dera është e drejtuar në mënyrë mikroprocesorike dhe e pajisur me sensorë për hapje automatike, fotoqeliza të sigurisë, bravë elektromekanike, këmbyes me komandë (operacion automatik në regjimin e verës dhe dimrit , vetëdalje, vazhdimisht hapur, kyçur) me vazhdimin e shpejtësisë së hapjes dhe mbylljes, gjerësia e hapjes dhe kohëzgjatja e hapjes. Në pozicionin e kyçur është mundësuar hapje individuale me kontroll të largët me ndihmë të tastierës me kode, kartelës ... Dera është e pajisur me një sistem akumulatori të sigurisë për hapje të njëherëshme në rast të humbjes të energjisë elektronike.

Lexo ma: Besam SL500

Besam Telescop

Tipi i operatorit BESAM Unislide T projektuar posaçërisht për objektet publike, shumë i sigurtë, komplet me sllajde, kapakë të brendshme si dhe lateral, udhëzues, aktivatorë-radarë detektorë të lëvizjes modern, bravë elektomagnetike, këmbyes funksional me 5 mënyrat e operimit, fotoqeliza e sigurisë në zonën e mbylljes, ndërhyrja e fuqisë së baterisë në rast të një ndërprimi të rrjetit të energjisë, komplet me instalim, programim sipas rregulloreve në fuqi.

Lexo ma: Besam Telescop

Besam Derë Krahore

PowerSwing është i tipit më të ri të automatit për hapje krahore të prodhuesit suedez BESAM. Dizajn të veçantë dhe përfshin hapësirë të vogël. Pogoni elektrik është i përshtatshëm për të gjitha llojet e dyerve, sidomos për dyer të rënda kur është e nevojshme për të automatizuar. Ka mundësi për instalim jashtë sepse është rezistent ndaj kushteve specifike atmosferike, si dhe për instalimin brenda në ndërtesat publike (spitale, ndërtesa, hotele, qendra tregtare). Sistemi është i thjeshtë për të vepruar nëpërmjet çelsit kryesor të Komandës, të vendosura krahas derës si dhe në rast nevoje në dhomën e komandës. Sinjal për të hapur derën ofron një detektor radar.

Lexo ma: Besam Derë Krahore

Besam Hermetic – Clean Room

Dyer rrëshqitëse hermetike
Dyert hermetike rrëshqitëse janë projektuar për objekte që kërkojnë nivele të larta të higjienës, kontrollim të presionit si dhe komoditet. Në shumicën e rasteve këto dyer janë të instaluara në sallat e operacionit në spitale për shkak se ato janë anti-bakteriale.

Lexo ma: Besam Hermetic – Clean Room

Besam KDB

Roto-dera automatike 3-krahore dhe 4-krahore paraqet kulm në teknologjinë e grupeve të dyerve. Sistemi për mirëmbajtjen e temperaturës (perdeja ajrore) mundëson kursim të madh të energjisë elektrike dhe këmbim të ulët të energjisë me botën e jashtme. Sistemi ofron zgjedhje më të mira ne lidhje me çështjet e sigurisë së objekteve si dhe personave apo individëve. Dijametri i gjerë i derës lejon kalimin e personave me valixhe dhe baulle, si për shembull në hotelet.

Lexo ma: Besam KDB

Klientët e ardhshëm

Клиенти Eurodoor Битола

Ne jemi të përkushtuar për të ofruar klientëve tanë prodhimet më të mira në treg, si dhe mbështetje të shkëlqyeshme. Qëllimet tona kryesore janë:

  • Për të prodhuar produkte me cilësi të lartë të cilat janë të dobishme, të fuqishme dhe të teknologjisë së avancuar.
  • Për të siguruar shërbime profesionale, të shkëlqyeshme dhe të shpejta për të gjithë klientët tanë.
  • Për të lëvizur në treg përpara me çmimet konkurruese, shërbime të lartë dhe inovacione.

 

Prodhime për mileniumin ri

Лизгачки врати Eurodoor

Dyer automatike rotuese, dyer rrëshqitëse dhe perde ajri janë prodhime për zgjidhje komplete të hyrjes. Të gjitha produktet dhe shërbimet janë mbështetur nga mbi 10 vjet përvojë të inxhinierisë dhe pasuri e ekspertizës ndërkombëtare.

 

Eurodoor në Facebook

Nëse dëshironi të hapni derën të tjerëve, ju duhet të jeni një hap para tyre

Dyer rotuese automatike, dyer rrëshqitëse dhe perde ajëri janë prodhime për zgjedhje komplete të hyrjes.

 
MOBILIZIM
Dorëzim të shpejtë të të gjitha llojeve të dyerve rrëshqitëse si dhe instalimin në të gjithë Maqedoninë.
 
 
MBËSHTETJE TEKNIKE
Mbështetje bashkëkohore të plotë teknike për të gjithë klientët tanë të tanishëm dhe të ardhshëm.
 
 
SERVICE 24/7
Shërbim të servisit 24/7/365 për të gjitha llojet e dyerve automatike në çdo kohë mbarë Maqedonisë.