Besam CMD

Besam CMD dera gjysëmrrethore rëshqitëse mundëson hyrje në objekt me dizajn tre-dimenzional që i jep objektit një elegancë dhe dekor të jashtëzakonshëm si dhe funksionalitet të lartë.

Ky sistem ofron një shkallë të lartë të sigurisë. Sistemi ka njësi të vetë-kontrollit, si dhe gjatë funksionimit kontrollon të gjitha sistemet e derës në rast të dështimit të marrë çdo veprim që të ndikojë në sigurinë. Dera përmban një sistem të sigurisë perfekt.

 

 Besam KDB автоматска врата

Besam unislide operatori përfshin:

 • Sistem me drejtim qarkor me transmision 
 • Njësi e kontrollit elektronike

 • Sistem për sinkronizimin e krahëve
 • Detektorë për prezencë të vendosura mbi derën


Në pajisje dhe opsione përfshihen:

 • Zgjedhja e ngjyrës të RAL
 • Selektor i programit

 •  

  Njësi elektronike për hapje (mbyllje) në rast urgjent
 • Sensorë Besam për detektimin e afërimit apo mbajtjes në fushën e derës

 •  

  Fotoqeliza për regjistrimin të prezencës në afërsinë e derës
 • Bravë elektromekanike për kyçje

 •  

  Mbrojtja nga pluhuri

Të dhëna teknike: 

 

 • Furnizimi me energji elektrike reciprokisht 220V, me konsumim maksimal 250W
 • Pesha e rekomanduar deri në 100 kg për krah
 • Shpejtësia e hapjes deri në 1,4 m / s
 • Koha e mbajtjes në pozicionin e hapur 0-60 sekonda
 • Temperatura e punës -20 deri në +50 gradë celsius, lagështi 5% deri në 85%

Specifikime teknike më shumë mund të gjenden në linket e mëposhtme: Specifikimet teknike

Klientët e ardhshëm

Клиенти Eurodoor Битола

Ne jemi të përkushtuar për të ofruar klientëve tanë prodhimet më të mira në treg, si dhe mbështetje të shkëlqyeshme. Qëllimet tona kryesore janë:

 • Për të prodhuar produkte me cilësi të lartë të cilat janë të dobishme, të fuqishme dhe të teknologjisë së avancuar.
 • Për të siguruar shërbime profesionale, të shkëlqyeshme dhe të shpejta për të gjithë klientët tanë.
 • Për të lëvizur në treg përpara me çmimet konkurruese, shërbime të lartë dhe inovacione.

 

Eurodoor në Facebook

Nëse dëshironi të hapni derën të tjerëve, ju duhet të jeni një hap para tyre

Dyer rotuese automatike, dyer rrëshqitëse dhe perde ajëri janë prodhime për zgjedhje komplete të hyrjes.

 
MOBILIZIM
Dorëzim të shpejtë të të gjitha llojeve të dyerve rrëshqitëse si dhe instalimin në të gjithë Maqedoninë.
 
 
MBËSHTETJE TEKNIKE
Mbështetje bashkëkohore të plotë teknike për të gjithë klientët tanë të tanishëm dhe të ardhshëm.
 
 
SERVICE 24/7
Shërbim të servisit 24/7/365 për të gjitha llojet e dyerve automatike në çdo kohë mbarë Maqedonisë.