Besam mbyllës mekanik i dyerve

Për të siguruar funksionimin e dyerve klasike apo të sigurimit, është e rëndësishme që dera të jetë e mbyllur. Assa Abloy - Besam mbyllësit ofrojnë një varg të gjerë produktesh të mbylljes, si për derë të vogël, të rëndë apo të madhe , si dhe mbyllës për dyert e kundërzjarrit.

Mbyllësit për derë janë pjesë përbërëse të shumë objekteve zyrtare dhe private.

Assa Abloy - Besam mbyllësit mund të vendosen në të gjitha llojet e dyerve njëkrahore dhe dyerve dykrahore.

Механички затворачи на врати

Specifikime teknike më shumë mund të gjenden në linkun e mëposhtëm: Specifikime teknike

 

Klientët e ardhshëm

Клиенти Eurodoor Битола

Ne jemi të përkushtuar për të ofruar klientëve tanë prodhimet më të mira në treg, si dhe mbështetje të shkëlqyeshme. Qëllimet tona kryesore janë:

  • Për të prodhuar produkte me cilësi të lartë të cilat janë të dobishme, të fuqishme dhe të teknologjisë së avancuar.
  • Për të siguruar shërbime profesionale, të shkëlqyeshme dhe të shpejta për të gjithë klientët tanë.
  • Për të lëvizur në treg përpara me çmimet konkurruese, shërbime të lartë dhe inovacione.

 

Eurodoor në Facebook

Nëse dëshironi të hapni derën të tjerëve, ju duhet të jeni një hap para tyre

Dyer rotuese automatike, dyer rrëshqitëse dhe perde ajëri janë prodhime për zgjedhje komplete të hyrjes.

 
MOBILIZIM
Dorëzim të shpejtë të të gjitha llojeve të dyerve rrëshqitëse si dhe instalimin në të gjithë Maqedoninë.
 
 
MBËSHTETJE TEKNIKE
Mbështetje bashkëkohore të plotë teknike për të gjithë klientët tanë të tanishëm dhe të ardhshëm.
 
 
SERVICE 24/7
Shërbim të servisit 24/7/365 për të gjitha llojet e dyerve automatike në çdo kohë mbarë Maqedonisë.