Besam SL500

Dera është e drejtuar në mënyrë mikroprocesorike dhe e pajisur me sensorë për hapje automatike, fotoqeliza të sigurisë, bravë elektromekanike, këmbyes me komandë (operacion automatik në regjimin e verës dhe dimrit , vetëdalje, vazhdimisht hapur, kyçur) me vazhdimin e shpejtësisë së hapjes dhe mbylljes, gjerësia e hapjes dhe kohëzgjatja e hapjes. Në pozicionin e kyçur është mundësuar hapje individuale me kontroll të largët me ndihmë të tastierës me kode, kartelës ... Dera është e pajisur me një sistem akumulatori të sigurisë për hapje të njëherëshme në rast të humbjes të energjisë elektronike

Besam Unslide автоматска врата

Mikroprocesori ka të integruar një mjet për vetë-vëzhgim, që gjen dhe korrigjon sinjalet e parregullt, kështu që dera vazhdon të punojë pa ndërpryer. Pogoni Besam SL 500 përmban lidhje me një detektor për tym dhe / ose alarmin e zjarrfiksit.
Dera është e pajisur me fotoqeliza të sigurisë që shikojnë çdo pengesë në mes të krahëve të derës dhe menjëherë ndryshojnë drejtimin e lëvizjes. Kur pengesa do të hiqet dera vazhdon të funksionojë normalisht

semi     slim     transparent

Modele:
Besam SL500 - kryerje njëkrahore duke hapur majtas apo djathtas
Besam SL500 - kryerje dykrahore

Të dhëna teknike:

 • Furnizimi me energji: 100 V AC-15% deri në 240 V AC +10%; 50/60Hz
 • konsumimi i energjisë elektrike: 250W maksimum
 • rëndësija e rekomanduar maksimale e e krahut të derës:
  BESAM SL 500 - 2 100 (85) kg / krahu i derës
  BESAM SL 500 - 1 200 (100) kg.
 • hapja e ndritshme:
  BESAM SL 500 - 2 900-2800 (2000) mm
  BESAM SL 500 - 1 900-2800 (1500)mm
 • shpejtësia e hapjes / mbylljes vazhdon deri në 1,4 (1,0) m/s (dy krahë)
 • kohëzgjatja e hapjes : 0-60 sekonda
 • temperatura pune: -20 deri në +50 gradë celsius
 • lagështia relative e ajërit (në qoftë se nuk kondenzon): 5% deri në 85%

Pajisjet standarde:

 • bartës me pogon
 • elektronikë

 •  

  qefin
 • këmbyes me komandë

 •  

  hapje mekanike e derës
 • dalje me fuqi

 •  

  sensorë për prezencë Besam
 • fotoqeliza

 •  

  bravë elektromekanike,
 • qelq i sigurisë 10mm

 Specifikime teknike më shumë mund të gjenden në linket e mëposhtme: Specifikime teknike

 

Klientët e ardhshëm

Клиенти Eurodoor Битола

Ne jemi të përkushtuar për të ofruar klientëve tanë prodhimet më të mira në treg, si dhe mbështetje të shkëlqyeshme. Qëllimet tona kryesore janë:

 • Për të prodhuar produkte me cilësi të lartë të cilat janë të dobishme, të fuqishme dhe të teknologjisë së avancuar.
 • Për të siguruar shërbime profesionale, të shkëlqyeshme dhe të shpejta për të gjithë klientët tanë.
 • Për të lëvizur në treg përpara me çmimet konkurruese, shërbime të lartë dhe inovacione.

 

Eurodoor në Facebook

Nëse dëshironi të hapni derën të tjerëve, ju duhet të jeni një hap para tyre

Dyer rotuese automatike, dyer rrëshqitëse dhe perde ajëri janë prodhime për zgjedhje komplete të hyrjes.

 
MOBILIZIM
Dorëzim të shpejtë të të gjitha llojeve të dyerve rrëshqitëse si dhe instalimin në të gjithë Maqedoninë.
 
 
MBËSHTETJE TEKNIKE
Mbështetje bashkëkohore të plotë teknike për të gjithë klientët tanë të tanishëm dhe të ardhshëm.
 
 
SERVICE 24/7
Shërbim të servisit 24/7/365 për të gjitha llojet e dyerve automatike në çdo kohë mbarë Maqedonisë.