Besam Derë Krahore

Ka dy variante të këtyre dyerve automatike si :

- PULL-automat që e heq derën.
- PUSH-automat që e shtyn derën

 

Përshkrimi teknik i derës:

 

  • Furnizimi me energji elektrike reciprokisht 220 V me harxhim maksimum 230W
  • Pesha e rekomanduar prej 250 KG për krah
  • Gjerësia e hapjes në maksimale për krah 1600mm
  • Shpejtësia e hapjes deri në 1,4 m / s
  • Koha e mbajtjes në pozicion të hapur 0-60sekundi
  • Temperatura e punës prej -20 deri në +50 ° C, lagështi 5% -85%
  • Në varësi nga hapësira mund të jetë kryerje njëkrahore ose kryerje dykrahore.

 

Specifikimet teknike më shumë mund të gjeni në linkun e mëposhtme: Specifikimet teknike

Klientët e ardhshëm

Клиенти Eurodoor Битола

Ne jemi të përkushtuar për të ofruar klientëve tanë prodhimet më të mira në treg, si dhe mbështetje të shkëlqyeshme. Qëllimet tona kryesore janë:

  • Për të prodhuar produkte me cilësi të lartë të cilat janë të dobishme, të fuqishme dhe të teknologjisë së avancuar.
  • Për të siguruar shërbime profesionale, të shkëlqyeshme dhe të shpejta për të gjithë klientët tanë.
  • Për të lëvizur në treg përpara me çmimet konkurruese, shërbime të lartë dhe inovacione.

 

Eurodoor në Facebook

Nëse dëshironi të hapni derën të tjerëve, ju duhet të jeni një hap para tyre

Dyer rotuese automatike, dyer rrëshqitëse dhe perde ajëri janë prodhime për zgjedhje komplete të hyrjes.

 
MOBILIZIM
Dorëzim të shpejtë të të gjitha llojeve të dyerve rrëshqitëse si dhe instalimin në të gjithë Maqedoninë.
 
 
MBËSHTETJE TEKNIKE
Mbështetje bashkëkohore të plotë teknike për të gjithë klientët tanë të tanishëm dhe të ardhshëm.
 
 
SERVICE 24/7
Shërbim të servisit 24/7/365 për të gjitha llojet e dyerve automatike në çdo kohë mbarë Maqedonisë.