Besam Hermetic – Clean Room

Dyer rrëshqitëse hermetike


Dyert hermetike rrëshqitëse janë projektuar për objekte që kërkojnë nivele të larta të higjienës, kontrollim të presionit si dhe komoditet. Në shumicën e rasteve këto dyer janë të instaluara në sallat e operacionit në spitale për shkak se ato janë anti-bakteriale.

Besam Hermetic - Clean Room

Modele nga ky lloj të derës:
- Besam – Hermetik L kryerje njëkrahore në hapje të majtë
- Besam – Hermetik R kryerje njëkrahore në hapje të djathtë

PËRSHKRIMI TEKNIK

  • Furnizimi me energji elektrike: 120 V AC -10% deri 240 V AC +10%, 50/60 Hz
  • Fuqia: maks. 250 W
  • Intervali kohor i hapjes: 0-60 sekonda
  • Temperatura e punës: -20 * C deri në +50 * C
  • Pesha maksimale e krahut 200 kg
  • Shpejtësia e hapjes së derës: 0,7 m / s
  • Gjerësia e hapjes të ndritës prej 800 mm deri në 2500 mm

Specifikimet teknike më shumë mund të gjeni në linkun e mëposhtme: Specifikimet teknike

 

Klientët e ardhshëm

Клиенти Eurodoor Битола

Ne jemi të përkushtuar për të ofruar klientëve tanë prodhimet më të mira në treg, si dhe mbështetje të shkëlqyeshme. Qëllimet tona kryesore janë:

  • Për të prodhuar produkte me cilësi të lartë të cilat janë të dobishme, të fuqishme dhe të teknologjisë së avancuar.
  • Për të siguruar shërbime profesionale, të shkëlqyeshme dhe të shpejta për të gjithë klientët tanë.
  • Për të lëvizur në treg përpara me çmimet konkurruese, shërbime të lartë dhe inovacione.

 

Eurodoor në Facebook

Nëse dëshironi të hapni derën të tjerëve, ju duhet të jeni një hap para tyre

Dyer rotuese automatike, dyer rrëshqitëse dhe perde ajëri janë prodhime për zgjedhje komplete të hyrjes.

 
MOBILIZIM
Dorëzim të shpejtë të të gjitha llojeve të dyerve rrëshqitëse si dhe instalimin në të gjithë Maqedoninë.
 
 
MBËSHTETJE TEKNIKE
Mbështetje bashkëkohore të plotë teknike për të gjithë klientët tanë të tanishëm dhe të ardhshëm.
 
 
SERVICE 24/7
Shërbim të servisit 24/7/365 për të gjitha llojet e dyerve automatike në çdo kohë mbarë Maqedonisë.