Për ne

Ne jemi kompani maqedonase që merret me automatizimin e inputeve. Firma Eurodoor në funksionimin e saj shumë-vjeçar mund të lëvdohet si një emër sinonim për dyer automatike në Maqedoni, prapa të cilës qëndron edhe referenca tonë.

Kompania posedon stafin profesional që mund të zgjidhi çdo sfidë, duke siguruar kusht zbatimi i zgjidhjeve moderne të avancuara teknike për përdorim afatgjatë të produkteve tona.

 

Kompania jonë gjithashtu posedon :

Ekipet mobile të instaluesve dhe serviserëve të trajnuar posaçërisht.

Automjete për dorëzim, furgonë dhe automjete për servis.

Depo të madh për pjesë origjinale të këmbimit për të gjitha produktet tona.

Mbështetje e plotë bashkëkohore të shërbimit teknik për të gjithë blerësit tanë të tanishëm dhe të ardhshëm.

Shërbimi 24/7/365

 

Kërkesat tuaja + përvoja jonë dhe idetë = kënaqësi e ndërsjellë

Kompanitë e vlefëshme maqedonase që punojnë me ne, janë rekomandimet tona më të mira. Kontrolloni edhe vetë pse logoja tonë thotë!

 

Nëse dëshironi të hapni derën të tjerëve, ju duhet të jeni një hap para tyre.

 

Ne kemi prodhuar më shumë se 730 dyer në vendin tonë dhe jashtë vendit. Ne ofrojmë shitje, instalim dhe shërbim servisi 24 orë për dyert automatike. 


Jemi përfaqësues të kompanisë suedeze Besam, e cila është prodhues kryesor i dyerve automatike në botë. Kemi vendosur më detaisht të prezantojmë programin të prodhuesit dhe shërbimet që ju ofron kompania jonë.

Besam është kompani suedeze, e cila meret me zhvillimin dhe prodhimtarinë e dyerve automatike dhe pogoneve. Për shkak se kompania Besam vetë i zhvillon dhe prodhon komponentet për dyer, garanton kualitetin dhe funksionimin e sigurt të produkteve të tyre. Në programin e prodhimtarisë të tyre ekzistojnë disa lloje të dyerve automatike, si rrëshqitëse, tundëse, krahore, këthyese, të cilat janë të adaptueshme për çdo lloj të inputeve (hyrjeve) ose parainputeve (parahyrjeve). Të gjitha dyert janë të përshtatshëm me ngjyra dhe dimenzione siapas kërkesës së klientit, të pajisura me elektronikë moderne, startere automatik dhe sisteme moderne të sigurisë.

 

Klientët e ardhshëm

Клиенти Eurodoor Битола

Ne jemi të përkushtuar për të ofruar klientëve tanë prodhimet më të mira në treg, si dhe mbështetje të shkëlqyeshme. Qëllimet tona kryesore janë:

  • Për të prodhuar produkte me cilësi të lartë të cilat janë të dobishme, të fuqishme dhe të teknologjisë së avancuar.
  • Për të siguruar shërbime profesionale, të shkëlqyeshme dhe të shpejta për të gjithë klientët tanë.
  • Për të lëvizur në treg përpara me çmimet konkurruese, shërbime të lartë dhe inovacione.

 

Prodhime për mileniumin ri

Лизгачки врати Eurodoor

Dyer automatike rotuese, dyer rrëshqitëse dhe perde ajri janë prodhime për zgjidhje komplete të hyrjes. Të gjitha produktet dhe shërbimet janë mbështetur nga mbi 10 vjet përvojë të inxhinierisë dhe pasuri e ekspertizës ndërkombëtare.

 

Eurodoor në Facebook

Nëse dëshironi të hapni derën të tjerëve, ju duhet të jeni një hap para tyre

Dyer rotuese automatike, dyer rrëshqitëse dhe perde ajëri janë prodhime për zgjedhje komplete të hyrjes.

 
MOBILIZIM
Dorëzim të shpejtë të të gjitha llojeve të dyerve rrëshqitëse si dhe instalimin në të gjithë Maqedoninë.
 
 
MBËSHTETJE TEKNIKE
Mbështetje bashkëkohore të plotë teknike për të gjithë klientët tanë të tanishëm dhe të ardhshëm.
 
 
SERVICE 24/7
Shërbim të servisit 24/7/365 për të gjitha llojet e dyerve automatike në çdo kohë mbarë Maqedonisë.