Besam CMD

BESAM CMD полукружна клизна врата овозможува дизајниран влез во објектот во три димензии што му дава на објектот изузетна елеганција и декоративност со висока функционалност.

Системот обезбедува висок степен на сигурност.Системот поседува единица за самоконтрола,и во текот на работата ги контролира сите системи на вратата и во случај на дефект превзема акција која нема да влијае на сигурноста.Вратата се одликува со безкомпромисан сигурносен систем.

повеќе за...Besam CMD

Besam механички затворач на врати

Да би се обезбедило функционирање на класичните врати или сигурносните , многу е важно вратата да биде затворена. Assa Abloy – Besam затворачите нудат широк палета на производи на затворачи , како за мала врата, тешка или голема врата, како и затворачи за противпожарни врати.

Затворачите за врата се составен дел на многу деловни како и приватни објекти.

Assa Abloy – Besam затворачите можат да се монтираат на сите типови на еднокрилни и двокрилни врати.

повеќе за...Besam механички затворач на врати

Идни Клиенти

Клиенти Eurodoor Битола

Ние сме посветени на обезбедување на нашите клиенти со најдобрите производи на пазарот, како и одлична поддршка. Нашите примарни цели се:

  • Да произведуваме високо квалитетни производи кои се корисни, моќни и со напредни технологии.
  • Да се обезбеди професионални, одличнии брзи услуги за сите наши клиенти.
  • Да се движиме на пазарот напред со конкурентни цени, врвни услуги и иновации.

Eurodoor на Facebook

Ако сакате на други да им отворите врата, мора да сте чекор пред нив

Автоматски ротирачки врати, лизгачки врати и воздушна завеса се производи за комплетни решенија на влезот.

 
Мобилност
Брза достава на сите видови на лизгачки врати како и монтажа низ цела Македонија.
 
 
Техничка подршка
Современа и потполна техничка подршка за сите наши сегашни и идни клиенти.
 
 
Сервис 24/7
24/7/365 сервисна служба на сите видови на автоматски врати во било кое време низ Македонија.