Клиничка болница Аџибадем Систина

Klinicka bolnica Adzibadem Sistina2 Klinicka bolnica Adzibadem Sistina3 Klinicka bolnica Adzibadem Sistina4
Klinicka bolnica Adzibadem Sistina Klinicka bolnica Adzibadem Sistina1 Klinicka bolnica Adzibadem Sistina6
Klinicka bolnica Adzibadem Sistina12 Klinicka bolnica Adzibadem Sistina15 Klinicka bolnica Adzibadem Sistina16
Klinicka bolnica Adzibadem Sistina14 Klinicka bolnica Adzibadem Sistina19 Klinicka bolnica Adzibadem Sistina21
Klinicka bolnica Adzibadem Sistina22 Klinicka bolnica Adzibadem Sistina23 Klinicka bolnica Adzibadem Sistina18

Идни Клиенти

Клиенти Eurodoor Битола

Ние сме посветени на обезбедување на нашите клиенти со најдобрите производи на пазарот, како и одлична поддршка. Нашите примарни цели се:

  • Да произведуваме високо квалитетни производи кои се корисни, моќни и со напредни технологии.
  • Да се обезбеди професионални, одличнии брзи услуги за сите наши клиенти.
  • Да се движиме на пазарот напред со конкурентни цени, врвни услуги и иновации.

Производи за новиот милениум

Лизгачки врати Eurodoor

Автоматски ротирачки врати, лизгачки врати и воздушна завеса се производи за комплетни решенија на влезот. Сите производи и услуги се поддржани со над 10 години инженеринг искуство, како и богатството на меѓународна експертиза.

Eurodoor на Facebook

Ако сакате на други да им отворите врата, мора да сте чекор пред нив

Автоматски ротирачки врати, лизгачки врати и воздушна завеса се производи за комплетни решенија на влезот.

 
Мобилност
Брза достава на сите видови на лизгачки врати како и монтажа низ цела Македонија.
 
 
Техничка подршка
Современа и потполна техничка подршка за сите наши сегашни и идни клиенти.
 
 
Сервис 24/7
24/7/365 сервисна служба на сите видови на автоматски врати во било кое време низ Македонија.